top of page

Iskola

Az iskola ahova járok egy teljesen átlagos állami iskola: Blue Valley North. Igazából 5 iskola tartozik össze mindegyik Blue Valley... Northwest, South stb.

Az iskolám nagyon nagy. Olyan szekrények vannak, mint a filmekben és mellesleg nagyon nehéz kinyítni a szekrényeket. Megvan a saját technikája balra , jobbra, megint balra és kicsit lassabban.

Az órák 7:45-kor kezdődnek, 50 percesek. A szünetek csak 6 peresek és ezalatt a 6 perc alatt kell visszamenni a szekrényhez és elmenni a másik terembe.

Minden nap 7 óra van, 2:50-ig tartanak az órák ( 30 perces ebédszünet az 5 óra közben vag utána). Szerdán csak 4 óra van (de másfél órásak) és 2:20-kor van vége az óráknak és csütörtökön 3 óra van, 9 kor kezdődik a tanítás és van egy "osztályfőnöki óra" ahol mindenki csak házit csinál vagy egyetemi felvételiről beszélünk vagy filmet nézünk a suliról, amit a diákok csinának minidg, hogy elmondják a fontos információkat vagy csak reklá, hogy mit vehetsz az iskolai boltban ilyesmik.

Rengeteg különbség van. Itt például bármikor lehet használni a telefonunkat órán (kivéve dolgozatkor), amikor csináljuk a feladatokat mindenki zenét hallgat. Lehet órán enni és inni is és modóba is kimehetsz. Van egy orvosi szoba és aki rosszul érzi magát az elmehet oda ha szól a tanárnak és pl. ha fáj a fejed pihenhetsz egész órán.

Az iskolában 4 korosztály van a freshmen, soft more, junior és senior korosztály. A junior és senior korosztálynak kiváltságai vannak pl.: az ebédlőben középen ülhetnek, a szekrényük egy külön hallban van s még rengeteg. Én is senior vagyok :D

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page